Potpisivanje ugovoraU četvrtak 4. travnja u našoj je školi potpisan ugovor o izvođenju radova na uređenju i rekonstrukciji škole za prilagodbu eksperimentalnom programu cjelodnevne škole.

Krapinsko-zagorska županija je u sklopu projekta Osnovna škola kao cjelodnevna škola - Uravnotežen, pravedan, učinkovit i održiv sustav odgoja i obrazovanja do sada provela dva otvorena postupka javne nabave te jedan postupak jednostavne nabave i to za nabavu radova, stručnog nadzora i za nabavu opreme, a kao najpovoljnija ponuda za nabavu radova na rekonstrukciji i uređenju naše škole odabrana je ponuda ETI Inženjeringa iz Zaboka. Procijenjena vrijednost nabave bila je 101.500 eura, a vrijednost ugovora koji je potpisan iznosi 108.056 eura. Ugovor su potpisali ravnatelj naše škole Vladimir Grudenić, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar te Josip Šimag, direktor ETI Inženjeringa iz Zaboka.

Ravnatelj škole Vladimir Grudenić je tijekom potpisivanja ugovora istaknuo kako ćemo tijekom ove godine potpisati i ugovore za nabavu školske opreme u iznosu od 104.000 eura, zatim za klimatizaciju škole u iznosu od 22.000 eura te za rekonstrukciju kotlovnice u iznosu od 51.000 eura. Također, istaknuo je kako su već i za ovu školsku godinu stigla sredstva u iznosu od 82.000 eura za izvanškolske i izvannastavne aktivnost što je iznimna vrijednost ne samo za naše učenike i školu, već i za cijelu lokalnu zajednicu. Ravnatelj je zahvalio osnivaču, ministarstvu, djelatnicima škole i roditeljima na potpori u provedbi projekta.

Župan Željko Kolar čestitao je ravnatelju i djelatnicima škole, kao i roditeljima koji su prepoznali kako je cjelodnevna jednosmjenska nastava budućnost i standard kojemu treba težiti.